4. decembra bo na Pedagoški fakulteti v Ljubljani predavanje dr. Sue Dale Tunnicliffe, svetovno priznane znanstvenice na področju naravoslovnega izobraževanja, z naslovom Predstave otrok o živih bitjih. V sodelovanju s Pedagoško fakulteto vas vabimo, da izkoristite edinstveno priložnost in se dogodka udeležite v živo ali spremljate sočasni prenos predavanja na spletu.

Brezplačno predavanje bo potekalo na Pedagoški fakulteti v Ljubljani 4. decembra 2018 od 17. ure dalje (predavalnica 48). Število mest v predavalnici je omejeno, zato bo Založba Rokus Klett poskrbela za prenos dogodka prek spleta.

Predavanje bo v angleškem jeziku, brez prevajanja.

Prijava za prenos v živo >>

tun.gifDr. Sue Dale Tunnicliffe je diplomirala iz zoologije na kolidžu Westfield Univerze v Londonu. Zatem je na tamkajšnjem Inštitutu za izobraževanje končala podiplomski študij naravoslovnega izobraževanja, doktorat s tega področja pa je opravljala na Kraljevem kolidžu v Londonu. Kot predavateljica in raziskovalka je delovala na Univerzi v Cambridgeu, na Univerzitetnem kolidžu v Londonu ter na različnih šolah in v muzejih. Je ena najbolj citiranih raziskovalk na področju naravoslovnega izobraževanja na svetu.

Za vsa vprašanja v zvezi s predavanjem na Pedagoški fakulteti ali s prenosom v živo nam pišite na marketing@rokus-klett.si.