Izjemen odziv na spletno predavanje dr. Kristijana Muska Lešnika za učitelje: Kako ohraniti optimizem in znižati raven stresa (več kot 7000 prijavljenih!) je gotovo dokaz, da ste se učitelji in učiteljice te dni resno in odgovorno spoprijeli z novonastalo situacijo. Aktivno in zavzeto iščete najboljše načine za pozitivno in produktivno delovanje.

Veseli smo, da vam lahko tudi mi pomagamo s spletnimi predavanji, ki jih organiziramo samo za vas. Pripravljamo jih tudi v prihodnjih dneh, zato ne spreglejte naših obvestil!

Če ste predavanje dr. Muska Lešnika zamudili ali si ga želite ponovno ogledati, vas na spodnjih povezavah čakajo posnetek in ključni izvlečki predavanja.

Na posnetek >>>

Dr. Kristijan Musek Lešnik je v predavanju razložil:

  • zakaj (in koliko) je optimizem zdrav,
  • kaj vam lahko pomaga, da se tudi v težjih časih počutite bolje,
  • kaj lahko naredite zase in za svoje počutje,
  • kaj lahko naredite za počutje ljudi okrog sebe,
  • kako lahko znižujete raven stresa in tesnobe,
  • kaj lahko naredite, če vas daje občutek strahu in tesnobe.

Že sedaj pa ekskluzivno napovedujemo novo spletno predavanje: Nevrološki vidiki poučevanja. Za vas bo predavala NLP-trenerka Helena Zajec, in sicer v sredo, 8. aprila, z začetkom ob 16. uri. Prijave zbiramo TUKAJ.

Če vas naše vabilo ni doseglo že prejšnji teden, vas prosimo, da posodobite svoje kontaktne podatke in si tako zagotovite, da vas bodo naša obvestila o podpori učiteljem v tem zapletenem času pravočasno dosegala. To lahko storite tukaj.