Nadaljujemo s ciklom spletnih predavanj za pedagoške delavce. Tokrat vas prisrčno vabimo na predavanje Nevrološki vidiki poučevanja. Predstavili bomo elemente učinkovitega prenosa znanja, ki upošteva nevrološke danosti ter iz njih izhajajoče komunikacijske in učne potrebe učencev, s čimer boste dosegli učinkovitejši prenos vaših učnih sporočil.

Na spletnem predavanju boste:

 • spoznali različne učne tipe in zakonitosti pomnjenja vsakega od njih in se jih naučili prepoznati v razredu,
 • spoznali sisteme učenje, ki ustrezajo procesom, ki se odvijajo v možganih, ter dobili konkretne ideje, kako v učilnico vnesti metode »možganom prijaznega« učenja in strukturirati učno uro za enako vključevanje vseh tipov,
 • začeli razumeti, kako delujejo različni učni tipi v razredu.

Brezplačnega 60-minutnega spletnega predavanja Nevrološki vidiki poučevanja, ki ga bo za vas izvedla NLP trenerka Helena Zajec,  se lahko udeležite v sredo, 8. aprila 2020, ob 16. uri.

Vsi udeleženci spletnega predavanja boste prejeli tudi njegov posnetek.

Na prijavo >>>

Spletno predavanje Helene Zajec »Nevrološki vidiki poučevanja« bo potekalo v sredo, 8. aprila 2020, od 16. do 17. ure.

NLP za učitelje: nevrologija in poučevanje

 • Nevrološke značilnosti različnih načinov grajenja spomina
 • Vedenjske značilnosti in komunikacijske potrebe različnih učnih tipov
 • Oblikovanje učne izkušnje za različne tipe: praktični vidiki oblikovanja učne ure, ki nagovori potrebe vseh različnih tipov
 • Učimo se učiti – pomagajmo oblikovati učinkovito samostojno učenje različnih tipov

Vsebina in modeli, ki jih bomo spoznali, temeljijo na zbirki znanj NLP (nevrolingvistično programiranje), ki je danes med najbolj iskanimi znanji s področja komunikacije, pozitivnega sodelovanja in aktiviranja spodbudnih notranjih stanj. 

Na prijavo >>>

Preprosti koraki do prijave in poslušanja spletnega predavanja:

 1. Prijavite se prek zgornje povezave – odprla bo prijavni obrazec.
 2. Po prijavi boste po e-pošti prejeli potrditveno sporočilo, v katerem bo tudi spletna povezava do dogodka.
 3. Pred začetkom webinarja kliknite na to povezavo in povezala vas bo z virtualno čakalnico, ob začetku dogodka pa boste avtomatično prevezani nanj.

Več informacij o izvedbi:

 • Na dan dogodka boste v elektronski poštni predal eno uro pred začetkom dodatno prejeli avtomatični opomnik s povezavo na dogodek.
 • Webinar se bo snemal.
 • Ob koncu predavanja boste imeli, če bo čas dopuščal, priložnost postavljati dodatna vprašanja v okencu za komentarje. Vprašanja in imena njihovih avtorjev bodo vidna na posnetku webinarja.