Vabimo vas na brezplačno spletno predavanje z Boštjanom Romihom: Komunikacija od daleč in od blizu, ki bo potekalo v četrtek, 14. maja, od 20. do 21. ure.

Pričakujemo, da bodo vsa mesta v spletni predavalnici kot vedno hitro zapolnjena, zato vas prijazno vabimo, da se čim prej prijavite. Prijava in udeležba ne zahtevata posebnega tehničnega znanja, spodaj najdete tudi podrobna navodila in dodatne informacije.

VSEBINA SPLETNEGA PREDAVANJA
Na spletnem predavanju »Komunikacija od daleč in od blizu« z radijskim in televizijskim voditeljem ter strokovnjakom za učinkovito komuniciranje in javno nastopanje Boštjanom Romihom, ki bo vsebinsko osredotočeno na delo učitelja, boste:

  • spoznali zakonitosti dobrega govorništva, ki veljajo tako za klasične medosebne stike v živo kot za sodobne (video in avdio) oblike komunikacije v času, ko so šole zaprte;
  • izvedeli, kako tudi na daljavo posredovati učencem svojo energijo, svežino in osebnost;
  • dobili vrsto praktičnih predlogov, kako lahko kot suvereni govorniki pritegnete pozornost svojih učencev tako v razredu kot tudi pri komunikaciji z njimi na daljavo.

»Načinov, kako učinkovito predati sporočilo, prepričati in navdušiti, je veliko in ne najdemo jih zgolj v govorniških priročnikih. Dobro govorništvo zame ni zgolj bleščeč slog, besedna bravuroznost, sajenje rožic ali zapeljivo leporečenje med držanjem fige v žepu. Eden izmed pomembnih kriterijev uspešnega nastopa je, koliko sebe si prinesel v svoje besede. Avtentičnost nagovarja.« Boštjan Romih

Spletno predavanje bo potekalo že v četrtek, 14. maja, z začetkom ob 20. uri.
Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo.

NA PRIJAVO

Prijava in udeležba na spletnem predavanju sta zelo preprosti in ne zahtevata posebnih tehničnih spretnosti. Kako to gre? Poglejte primer.

Preprosti koraki do prijave in poslušanja spletnega predavanja:

  1. Kliknite na zgornjo povezavo »Na prijavo« in izpolnite prijavnico.
  2. Po prijavi boste po e-pošti prejeli potrditveno sporočilo, eno uro pred začetkom predavanja pa boste prejeli tudi opomnik s povezavo do predavanja.
  3. Kako minuto ali dve pred začetkom kliknite na povezavo in na svojem zaslonu boste lahko začeli ogled predavanja.

Pomembno: Spletno predavanje boste samo gledali in poslušali. Vaša kamera ali mikrofon se ne bosta vklapljala, zato vas predavatelj ali drugi udeleženci ne bodo mogli slišati ali videti, ne glede na nastavitve v vašem računalniku oz. drugi napravi.

Če boste želeli gospodu Romihu zastaviti vprašanje, ga boste lahko natipkali v posebno polje na zaslonu, ki bo vidno ves čas predavanja.

Želimo vam prijeten ogled spletnega predavanja!