Kmalu boste zaprli šolska vrata in do jeseni pomahali v slovo svojim pogumnim in potrpežljivim šolarjem ter sodelavcem, s katerimi ste doživeli in preživeli eno najbolj turbulentnih obdobij zadnjih let! Četudi v tem šolskem letu niste pričakovali takšnega preobrata, ste se učiteljice in učitelji izjemno potrudili in dali vse od sebe, da je šola živela tudi v ekstremnih razmerah pandemije.

Skupaj z vami smo spremljali dogajanje zadnjih mesecev in iz prve roke vemo, da ste poučevanju na daljavo namenili veliko svojega časa, energije in predanosti! V tem času smo vam tudi mi poskusili stati ob strani na kar se da veliko načinov – odprli smo dostope do vseh naših gradiv, pripravili brezplačne delovne zvezke za prenos in tisk doma ter organizirali številne brezplačne webinarje o uporabi spletnih orodij, pa tudi vrsto drugih, splošnih spletnih predavanj in predstavitev.

ZASLUŽILI STE SI ODDIH
Tik preden se poslovimo, pa vas vabimo na še zadnje brezplačno spletno predavanje v tem šolskem letu: Kako zmagati v vsaki krizi … in po njej, ki ga bo izvedel Branko Žunec. Predavanje vas bo navdalo z valom pozitivne energije ter vas navdihnilo za nove izzive in osebne zmage v naslednjem šolskem letu.

Izberite uro, ki vam najbolj ustreza, in se nam pridružite. Predavanje je brezplačno, a je število mest omejeno, zato pohitite s prijavo.

 • Četrtek, 18. junija, od 18. do 19. ure
 • Četrtek, 18. junija, od 20. do 21. ure

NA PRIJAVO


Vsebina spletnega predavanja »Kako zmagati v vsaki krizi … in po njej«:

 • kaj je tisto, kar loči zmagovalce od tistih, ki to samo želijo biti – moč odločitve
 • prvi korak k zmanjšanju čustvene reakcije v vsaki krizi (finančni, čustveni, zdravstveni …)
 • kaj je »realistični« optimizem in kako pomaga, da vztrajamo do konca
 • 4 sestavine, ki pomagajo v vsaki krizi … in po njej
 • 5 principov zmagovalne miselnosti, ki jih lahko uporabite pri sebi in delite s tistimi, ki jim privoščite, da bi bili še uspešnejši

Branko Žunec velja za enega najbolj izkušenih in prepoznavnih poslovnih trenerjev, coachev in svetovalcev – tako v Sloveniji kot tudi v tujini.

Za vas je pripravil tudi 1-minutno predstavitev webinarja. Ogledate si jo lahko tukaj.


DARILO ZA VSE PRIJAVLJENE!
Ste se prijavili na enega izmed terminov spletnega predavanja ali pa ste zgolj prosili za njegov posnetek? Pripada vam tudi darilo predavatelja – videopredavanje Čustveno nihalo – Kako okrepiti fokus in sprejeti še več »pravih« odločitev.

Povezavo do videopredavanja vam bomo poslali skupaj s posnetkom spletnega predavanja Kako zmagati v vsaki krizi … in po njej.

NA PRIJAVO


Preprosti koraki do prijave in poslušanja spletnega predavanja:
Prijava in udeležba na spletnem predavanju sta zelo preprosti in ne zahtevata posebnih tehničnih spretnosti. Kako to gre? Poglejte primer.

 1. Prijavite se prek zgornje povezave – odprla bo prijavni obrazec.
 2. Na dan dogodka boste v elektronski poštni predal eno uro pred začetkom dodatno prejeli avtomatični opomnik s povezavo na dogodek.
 3. Pred začetkom webinarja kliknete na to povezavo in povezala vas bo z virtualno čakalnico, ob začetku dogodka pa boste avtomatično prevezani nanj.
 4. Webinar se bo snemal. Spletno predavanje boste samo gledali in poslušali. Vaša kamera ali mikrofon se ne bosta vklapljala, zato vas predavatelj ali drugi udeleženci ne bodo mogli slišati ali videti, ne glede na nastavitve v vašem računalniku oz. drugi napravi.
 5. Ob koncu predavanja boste imeli, če bo čas dopuščal, priložnost postavljati dodatna vprašanja v okencu za komentarje. Vprašanja in imena njihovih avtorjev bodo vidna na posnetku webinarja.

Veseli bomo, če boste naše vabilo delili s svojimi sodelavci.