ZASLUŽILI STE SI ODDIH

Tik preden se poslovimo, pa vas vabimo na še zadnje brezplačno spletno predavanje v tem šolskem letu: Kako zmagati v vsaki krizi … in po njej, ki ga bo Branko Žunec izvedel v kar treh različnih terminih! Predavanje vas bo navdalo z valom pozitivne energije ter vas navdihnilo za nove izzive in osebne zmage v naslednjem šolskem letu.

NA PRIJAVO

Izberite dan in uro, ki vam najbolj ustrezata, in se nam pridružite. Predavanje je brezplačno, a je število mest omejeno, zato pohitite s prijavo.

  • Torek, 16. junija, od 13. do 14. ure
  • Četrtek, 18. junija, od 18. do 19. ure
  • Četrtek, 18. junija, od 20. do 21. ure

DARILO ZA VSE PRIJAVLJENE!

Ste se prijavili na enega izmed terminov spletnega predavanja ali pa ste zgolj prosili za njegov posnetek? Pripada vam tudi darilo predavatelja – videopredavanje Čustveno nihalo – Kako okrepiti fokus in sprejeti še več »pravih« odločitev.

Povezavo do videopredavanja vam bomo poslali skupaj s posnetkom spletnega predavanja Kako zmagati v vsaki krizi … in po njej.

NA PRIJAVO

Preprosti koraki do prijave in poslušanja spletnega predavanja:
Prijava in udeležba na spletnem predavanju sta zelo preprosti in ne zahtevata posebnih tehničnih spretnosti. Kako to gre? Poglejte primer.

  1. Prijavite se prek zgornje povezave – odprla bo prijavni obrazec.
  2. Na dan dogodka boste v elektronski poštni predal eno uro pred začetkom dodatno prejeli avtomatični opomnik s povezavo na dogodek.
  3. Pred začetkom webinarja kliknete na to povezavo in povezala vas bo z virtualno čakalnico, ob začetku dogodka pa boste avtomatično prevezani nanj.
  4. Webinar se bo snemal. Spletno predavanje boste samo gledali in poslušali. Vaša kamera ali mikrofon se ne bosta vklapljala, zato vas predavatelj ali drugi udeleženci ne bodo mogli slišati ali videti, ne glede na nastavitve v vašem računalniku oz. drugi napravi.
  5. Ob koncu predavanja boste imeli, če bo čas dopuščal, priložnost postavljati dodatna vprašanja v okencu za komentarje. Vprašanja in imena njihovih avtorjev bodo vidna na posnetku webinarja.

Veseli bomo, če boste naše vabilo delili s svojimi sodelavci.