Rokusova centrifuga

Znanje v gibanju

Branko Žunec

Branko - slikaDirektor in lastnik podjetja BMC International ter mednarodni trener poslovnih veščin

Specializiran je za področje vodenja, voditeljstva in zmagovalne miselnosti. V 25 letih je učil in treniral vodilne v številnih panogah ter sodeloval pri več kot sto izjemnih zgodbah o uspehu, razvoju in napredku podjetij.

Piše in objavlja knjige, strokovne članke in video vsebine na temo vodenja, motiviranja, coachinga, krepitve zmagovalne miselnosti, odličnosti v nastopanju in skrivnosti pogajanj.

Branko verjame v odličnost vsakega posameznika in tako v Sloveniji kot v tujini navdušuje s svojim pristopom. Z udeleženci svojih izobraževanj deli energijo, ki daje pogum, in pristope, ki so strokovno podkovani, preprosti za uporabo in … delujejo!

Strast, disciplina, ponos in pogum ga spremljajo na vseh poslovnih poteh in tudi v ekipi BMC International, ki letos praznuje 17 let in šteje 8 ljudi. Voditeljstvo ne samo trenira in uči, ampak tudi živi.

Njegov »zakaj« je, da »prebudi in okrepi zmagovalno miselnost v vsakem udeležencu in podjetju, s katerim sodeluje«.

V letu 2019 bo izšlo kar deset njegovih knjig s področja voditeljstva in še dva priročnika na temo pogajanj.

 

Vaše podatke obdelujemo le za namene pošiljanja obvestil o novih objavah. Dovoljenje za obdelavo navedenih podatkov velja do preklica, ki ga lahko kadar koli pisno sporočite na elektronski naslov osebni.podatki@rokus-klett.si ali po pošti na naslov Založba Rokus Klett, d. o. o., Stegne 9 b, 1000 Ljubljana. Zahtevate lahko dostop do svojih osebnih podatkov, njihovo popravo ali izbris ali omejitev njihove obdelave. Prav tako imate pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov. Vprašanja ali pripombe glede obdelave vaših osebnih podatkov lahko naslovite na našega pooblaščenca za varstvo osebnih podatkov: osebni.podatki@rokus-klett.si. Če boste menili, da je pri obdelavi osebnih podatkov prišlo do kršitve veljavne zakonodaje, lahko podate pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.