Rokusova centrifuga

Znanje v gibanju

Branko Žunec

Branko - slikaMednarodni poslovni trener in coach,
direktor podjetja Družba za odličnost d.o.o.,
lastnik blagovne znamke BMC International

Velja za enega najbolj izkušenih in prepoznavnih poslovnih trenerjev, coachev in svetovalcev tako v Sloveniji kot tudi v tujini. V 20-ih letih kariere je razvil številne modele in orodja, s katerimi razvija in navduši udeležence (večinoma direktorji, vodje in lastniki podjetij) ter jim pomaga do do odličnih, celo izjemnih poslovnih rezultatov.

Je certificiran za vrhunske vsebine na področju vodenja (menedžment, leadership) in razvoja organizacije v najtežjih izzivih in okoliščinah. Brankovi treningi (v živo in on-line) so začinjeni s primeri, modeli, zgodbami in sproščenostjo, ki še tako zahtevne treninge in coachinge spremenijo v doživetje.

Branko resnično verjame v odličnost vodenja in zmagovalno miselnost, ki se v Sloveniji vedno vedno bolj razvijata. V letu 2020 se je specializira tudi za področje on-line izobraževanj in videotreningov, s katerimi dosega še več udeležencev, ki lahko s ponujenimi vsebinami napredujejo in se razvijajo tako na področju vodenja, kot razvoju podjetja (organizacija, razvoj ljudi, prodaja, prilagajanje novim okoliščinam).

Vaše podatke obdelujemo le za namene pošiljanja obvestil o novih objavah. Dovoljenje za obdelavo navedenih podatkov velja do preklica, ki ga lahko kadar koli pisno sporočite na elektronski naslov osebni.podatki@rokus-klett.si ali po pošti na naslov Založba Rokus Klett, d. o. o., Stegne 9 b, 1000 Ljubljana. Zahtevate lahko dostop do svojih osebnih podatkov, njihovo popravo ali izbris ali omejitev njihove obdelave. Prav tako imate pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov. Vprašanja ali pripombe glede obdelave vaših osebnih podatkov lahko naslovite na našega pooblaščenca za varstvo osebnih podatkov: osebni.podatki@rokus-klett.si. Če boste menili, da je pri obdelavi osebnih podatkov prišlo do kršitve veljavne zakonodaje, lahko podate pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.