Rokusova centrifuga

Znanje v gibanju

Helena Zajec

Helena Zajec je NLP trenerka z mednarodno INLPTA licenco, moderatorka poslovnih procesov, SDI certificirana trenerka in OHTC hipnoterapevtka.

Po poklicu je diplomirana univerzitetna ekonomistka in je v svoji 20-letni uspešni in raznoliki karieri pridobila praktične izkušnje s področja poslovodstva, vodenja prodaje in marketinga v zasebnih in državnih podjetjih.

Zadnjih 8 let deluje kot razvijalka osebnih človeških potencialov in pozitivnih odnosov ter izvaja treninge NLP (nevrolingivistično programiranje) ter izobraževanja celostne komunikacije, komunikacije v težavnih okoliščinah, čustvene stabilnosti, prodaje in osebnega razvoja, vodenja, upravljanja s časom ter agilnosti uma.

Posebej navdihujoči so njeni treningi Karizmatičnega javnega nastopanja in »Train The Trainer« (Usposabljanje za podajanje znanj) programi, kjer združuje tradicionalna znanja in veščine z novimi izsledki nevroznanosti na področju razumevanjem procesnih in strukturnih potreb uma za ustvarjano razmišljanje in dolgoročno pomnjenje.

Je tudi mati dveh najstnic, s katerima jo vežejo pozitivni in sodelujoči odnosi.

Na več 150 izvedbah v zasebnih, univerzitetnih in poslovnih okoljih predavala že skoraj 2.000 slušateljem. Deluje tudi kot osebna in poslovna coachinja in tako omogoča svojim slušateljem in klientom hitrejšo pot do aktivacije svojih potencialov v vsakodnevnem življenju.

Vaše podatke obdelujemo le za namene pošiljanja obvestil o novih objavah. Dovoljenje za obdelavo navedenih podatkov velja do preklica, ki ga lahko kadar koli pisno sporočite na elektronski naslov osebni.podatki@rokus-klett.si ali po pošti na naslov Založba Rokus Klett, d. o. o., Stegne 9 b, 1000 Ljubljana. Zahtevate lahko dostop do svojih osebnih podatkov, njihovo popravo ali izbris ali omejitev njihove obdelave. Prav tako imate pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov. Vprašanja ali pripombe glede obdelave vaših osebnih podatkov lahko naslovite na našega pooblaščenca za varstvo osebnih podatkov: osebni.podatki@rokus-klett.si. Če boste menili, da je pri obdelavi osebnih podatkov prišlo do kršitve veljavne zakonodaje, lahko podate pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.