Rokusova centrifuga

Znanje v gibanju

Irena Rimc Voglar

Sem učiteljica angleškega in nemškega jezika na OŠ Velika Dolina in Cerklje ob Krki, predavateljica poslovne angleščine na Višji strokovni šoli Brežice ter ambasadorka eTwinninga. V vlogi ambasadorke vodim delavnice in webinarje za učitelje.

Z učenci že vrsto let sodelujemo v projektih eTwinning, ki spodbujajo povezovanje z učenci iz drugih držav Evropske unije s pomočjo IKT-orodij. Projekti, ki smo jih ustvarili, so bili prepoznani kot kakovostni, prejeli smo nacionalno nagrado zlati kabel, dva projekta pa sta prejela evropsko nagrado. Sodelujemo tudi v projektu Erasmus+, ki učencem in učiteljem širi obzorje in je neprecenljiva izkušnja za vse udeležene.

Prepričana sem, da morajo učenci svoje znanje pridobivati tudi zunaj učilnice, v sodelovanju z vrstniki, ob spoznavanju drugih kultur in navad ter z uporabo sodobne tehnologije.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Vaše podatke obdelujemo le za namene pošiljanja obvestil o novih objavah. Dovoljenje za obdelavo navedenih podatkov velja do preklica, ki ga lahko kadar koli pisno sporočite na elektronski naslov osebni.podatki@rokus-klett.si ali po pošti na naslov Založba Rokus Klett, d. o. o., Stegne 9 b, 1000 Ljubljana. Zahtevate lahko dostop do svojih osebnih podatkov, njihovo popravo ali izbris ali omejitev njihove obdelave. Prav tako imate pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov. Vprašanja ali pripombe glede obdelave vaših osebnih podatkov lahko naslovite na našega pooblaščenca za varstvo osebnih podatkov: osebni.podatki@rokus-klett.si. Če boste menili, da je pri obdelavi osebnih podatkov prišlo do kršitve veljavne zakonodaje, lahko podate pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.