Rokusova centrifuga

Znanje v gibanju

mag. Nataša Makovec

NM.pngMag. Nataša Makovec ima znanstveni magisterij iz poslovno-ekonomskih ved. Magistrirala je s področja marketinga. Je direktorica in ravnateljica Centra višjih šol GEA College in že več kot deset let aktivno deluje na področju višjega šolstva.

Je predavateljica predmetov Trženje in Management ter soavtorica klasičnega in e-učbenika. Aktivna je tudi na področju domačih in mednarodnih projektov, ki se nanašajo na šolstvo in e-študij.

V srednjih šolah kot gostujoča predavateljica izvaja različne delavnice. Od nekdaj raziskuje in se ukvarja z vprašanjem, kaj loči odlične učitelje od povprečnih. Verjame, da ima učitelj izjemen vpliv na učence in da se je zato vredno vedno znova motivirati in aktivirati.

Vaše podatke obdelujemo le za namene pošiljanja obvestil o novih objavah. Dovoljenje za obdelavo navedenih podatkov velja do preklica, ki ga lahko kadar koli pisno sporočite na elektronski naslov osebni.podatki@rokus-klett.si ali po pošti na naslov Založba Rokus Klett, d. o. o., Stegne 9 b, 1000 Ljubljana. Zahtevate lahko dostop do svojih osebnih podatkov, njihovo popravo ali izbris ali omejitev njihove obdelave. Prav tako imate pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov. Vprašanja ali pripombe glede obdelave vaših osebnih podatkov lahko naslovite na našega pooblaščenca za varstvo osebnih podatkov: osebni.podatki@rokus-klett.si. Če boste menili, da je pri obdelavi osebnih podatkov prišlo do kršitve veljavne zakonodaje, lahko podate pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.