Rokusova centrifuga

Znanje v gibanju

Uroš Drčić

Mag. Uroš Drčić je transakcijski analitik – psihoterapevt. Vodi zasebno prakso individualnega, skupinskega in partnerskega svetovanja ter psihoterapije. Je direktor zavoda Revita plus, centra za svetovanje in izgorelost.

IZOBRAZBA: Osnovna znanja s področja psihoterapije je pridobil v okviru študija osnov psihoterapije (program Propedevtika) na Univerzi Sigmunda Freuda. Na inštitutu Psihopolis je pod mentorstvom priznanega psihoterapevta Zorana Milivojevića, TSTA, končal specialistični študij transakcijske analize. Je član Mednarodne zveze za transakcijsko analizo (ITAA).

ZGODOVINA: Poleg zasebne prakse je Uroš Drčić v preteklosti več let delal kot psihoterapevt v programu za psihosocialno rehabilitacijo zasvojenih s prepovedanimi drogami društva Projekt Človek. Pred menjavo poklica je diplomiral in magistriral iz elektrotehnike ter več let vodil manjše podjetje za razvoj programske in strojne opreme.

Vaše podatke obdelujemo le za namene pošiljanja obvestil o novih objavah. Dovoljenje za obdelavo navedenih podatkov velja do preklica, ki ga lahko kadar koli pisno sporočite na elektronski naslov osebni.podatki@rokus-klett.si ali po pošti na naslov Založba Rokus Klett, d. o. o., Stegne 9 b, 1000 Ljubljana. Zahtevate lahko dostop do svojih osebnih podatkov, njihovo popravo ali izbris ali omejitev njihove obdelave. Prav tako imate pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov. Vprašanja ali pripombe glede obdelave vaših osebnih podatkov lahko naslovite na našega pooblaščenca za varstvo osebnih podatkov: osebni.podatki@rokus-klett.si. Če boste menili, da je pri obdelavi osebnih podatkov prišlo do kršitve veljavne zakonodaje, lahko podate pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.