Rokusova centrifuga

Znanje v gibanju

O centrifugi

Dobrodošli v Rokusovi centrifugi!

Rokusova centrifuga je spletni časopis za učitelje. V njem bomo objavljali zanimive strokovne prispevke, namige za lažje in pestrejše poučevanje, pa tudi zabavne vsebine, povezane z učiteljskim poklicem.

Z Rokusovo centrifugo želimo ustvariti vrtinec znanja, ki se bo nenehno širil. V njem se bodo vrtele vsebine, povezane z različnimi predmetnimi področji, pa tudi splošne pedagoške, psihološke in še kakšne teme.

Rokusova centrifuga ponuja tudi prostor za izmenjavo najboljših praks iz učilnic, zato med avtorje prispevkov vabimo tudi vas – učitelje, ki izvajate posebne majhne ali velike projekte, imate svoje lastne metode in poglede ter poznate poučne primere, ki jih je vredno deliti z drugimi.

Vabimo vas, da preberete prispevke na Rokusovi centrifugi.

Vaše podatke obdelujemo le za namene pošiljanja obvestil o novih objavah. Dovoljenje za obdelavo navedenih podatkov velja do preklica, ki ga lahko kadar koli pisno sporočite na elektronski naslov osebni.podatki@rokus-klett.si ali po pošti na naslov Založba Rokus Klett, d. o. o., Stegne 9 b, 1000 Ljubljana. Zahtevate lahko dostop do svojih osebnih podatkov, njihovo popravo ali izbris ali omejitev njihove obdelave. Prav tako imate pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov. Vprašanja ali pripombe glede obdelave vaših osebnih podatkov lahko naslovite na našega pooblaščenca za varstvo osebnih podatkov: osebni.podatki@rokus-klett.si. Če boste menili, da je pri obdelavi osebnih podatkov prišlo do kršitve veljavne zakonodaje, lahko podate pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.