Rokusova centrifuga

Znanje v gibanju

O centrifugi

Dobrodošli v Rokusovi centrifugi!

Rokusova centrifuga je spletni časopis za učitelje. V njem objavljamo zanimive strokovne prispevke, namige za lažje in pestrejše poučevanje, pa tudi zabavne vsebine, povezane z učiteljskim poklicem.

Z Rokusovo centrifugo želimo ustvariti vrtinec znanja, ki se bo nenehno širil. V njem se vrtijo vsebine, povezane z različnimi predmetnimi področji, pa tudi splošne pedagoške, psihološke in še kakšne teme. Ponuja tudi prostor za izmenjavo najboljših praks iz učilnic, zato med avtorje prispevkov redno vabimo tudi učitelje, ki izvajajo posebne majhne ali velike projekte, imajo svoje lastne metode in poglede ter poznajo poučne primere, ki jih je vredno deliti z drugimi.

Skozi leto organiziramo vrsto brezplačnih spletnih predavanj, ki učiteljicam in učiteljem ponujajo dodatno podporo pri profesionalni in osebni rasti.

Spremljajte vsebine Rokusove centrifuge in tako ostanite v vrtincu znanja!

Vaše podatke obdelujemo le za namene pošiljanja obvestil o novih objavah. Dovoljenje za obdelavo navedenih podatkov velja do preklica, ki ga lahko kadar koli pisno sporočite na elektronski naslov osebni.podatki@rokus-klett.si ali po pošti na naslov Založba Rokus Klett, d. o. o., Stegne 9 b, 1000 Ljubljana. Zahtevate lahko dostop do svojih osebnih podatkov, njihovo popravo ali izbris ali omejitev njihove obdelave. Prav tako imate pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov. Vprašanja ali pripombe glede obdelave vaših osebnih podatkov lahko naslovite na našega pooblaščenca za varstvo osebnih podatkov: osebni.podatki@rokus-klett.si. Če boste menili, da je pri obdelavi osebnih podatkov prišlo do kršitve veljavne zakonodaje, lahko podate pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.